E-mail Martin

 

Martin Rietveld heeft ruime ervaring in de bouwsector. Hij bekleedde managementfuncties in diverse bedrijven. Hij was algemeen directeur van De Waardt Bouwmaterialen en COO bij de landelijk opererende organisatie Raab Karcher Bouwmaterialen. In 2004 kocht hij Oskomera uit Deurne, een prachtig bouwbedrijf gespecialiseerd in façades en staalbouw. Ook in de sector van zonne-energie was Oskomera een bepalende partner. In zijn zoektocht naar nieuwe uitdagingen heeft Rietveld in 2014 WHD opgezet. Samen met topspecialisten werkt hij verder aan zijn passie om te creëren en te bouwen.

 

 

 

Martin Rietveld

 

E-mail Maurits

 

Maurits Kortleven begon zijn carrière bij Ooms makelaars in Rotterdam. Daar werkte hij geruime tijd als makelaar in industrieel en logistiek vastgoed met een sterke focus op de Rotterdamse Haven. Vervolgens nam hij ruim drie jaar de Rotterdamse portefeuille van Uni Invest (Merin) onder zijn hoede als assetmanager. Na ruim vier jaar als Manager Commercie bij Fortress koos hij voor het ondernemerschap en begon hij, samen met Tom Krispijn, het vastgoedbeheerkantoor EyeOnProperty. Bovendien sloot hij zich aan bij WHD om vanuit een bedrijf met louter ondernemers projecten te realiseren die gevestigde projectontwikkelaars laten liggen en die  alleen haalbaar zijn als er echt creatief en 'out of the box' wordt gedacht.

 

 

 

Maurits Kortleven

 

E-mail Tom

 

Tom Krispijn is al sinds het begin van de jaren negentig actief in de bouw- en vastgoedbranche. In een verscheidenheid aan rollen en werkomgevingen bouwde hij een rijke ervaring op – in dienstverband maar ook als ondernemer. Hij was jarenlang actief in de bouw en civieltechnische sector bij HBG, Architecten en Ingenieursbureau Haskoning, Aannemingsbedrijf J. Baas en zijn eigen milieutechnische onderneming T&E. Daarna stapte Krispijn over naar het vastgoed. Eerder werkt hij bij het Haagse Acquion Property Projects en het Rotterdamse Fortress. Nu is hij als ondernemer bij EyeOnProperty verantwoordelijk voor alle aspecten van beheer van bedrijfs- en zorgvastgoed. Ook heeft hij zich aangesloten als partner bij de specialisten van WHD waar hij met zijn ruime ervaring met [her]ontwikkelingstrajecten, revitalisering en transformatie een belangrijke bijdrage levert aan de kwaliteit van onze bijzondere ontwikkelprojecten.

 

 

 

Tom Krispijn

 

Coen Dolk

E-mail Coen

 

Coen Dolk is een ervaren vastgoedprofessional met ruime ervaring binnen de vastgoedbranche in verschillende commerciële functies. Zijn vastgoedcarrière begon bij Kantoren Fonds Nederland in Utrecht. Daar werkte hij twee jaar als account contractmanager voor de kantorenportefeuille. Vervolgens ging hij aan de slag bij Fortress als Senior Asset manager waar hij onder andere verantwoordelijk was voor de acquisitie en dispositie van de vastgoedportefeuille alsmede voor het vinden van nieuwe huurders. Na ruim 6 jaar is hij aan de slag gegaan bij de FGH bank als Senior Manager Vastgoed Verkoop waar hij verantwoordelijk was voor het realiseren en afwikkelen van verkooptransacties van bijzonder beheer portefeuilles. Na de integratie met de Rabobank heeft Coen zich naast de verdere afbouw van de FGH portefeuille ook bezig gehouden met complexe vastgoedvraagstukken binnen Rabo Real Estate als Asset & Portfolio adviseur. Echter na ruim 5 jaar binnen de banksector te hebben gewerkt kruipt het bloed waar het niet gaan kan en heeft hij zich als partner aangesloten binnen WHD om samen met louter topspecialisten mooie en uitdagende vastgoedprojecten te realiseren.

 

Meer weten...

Martin Rietveld
Tom Krispijn
Maurits Kortleven
Coen Dolk
Martin Rietveld
Tom Krispijn
Maurits Kortleven
Coen Dolk
Martin Rietveld
Maurits Kortleven
Tom Krispijn
Coen Dolk
Martin Rietveld
Maurits Kortleven
Tom Krispijn Coen Dolk